OM MIG


Hej! Jag är illustratör och grafisk formgivare, bosatt i Stockholm. Mitt professionella tecknarliv startade när jag gick på Linköpings universitet och gjorde en webbaserad utbildning om värderingar och risktagande. Den byggde på mina illustrationer och animationer och köptes efter utbildningen in av Stockholms läns landsting. Det var 2007 och sedan dess har jag jobbat med illustration, som anställd och som frilans.


Jag är utbildad inom media och samhällsvetenskap och mina illustrationer är oftast samhällsnära, inom områden som hälsa, ungdomsfrågor, vård och rättigheter. Jag vill att man ska kunna känna igen sig i mina bilder, att de ska väcka medkänsla och få en att känna sig stärkt. Att representera olika människor med olika förutsättningar är viktigt för mig.


Att jobba tillsammans med mig brukar börja med att jag får ett mejl eller telefonsamtal om ett uppdrag. Vi går igenom behovet och kommer fram till en kostnad. Ibland får jag en färdig lista på illustrationer, ibland jobbar vi fram den tillsammans. Jag kan också hjälpa till med formgivning av böcker och filmproduktion. 


KONTAKT


Epost: hej@ceciliaillustration.se

Telefonnummer: +46 70 291 99 81


Cecilia Birgerson Nordling
illustration & grafisk form

Organisationsnummer: 8105190584

Godkänd för F-skatt